Nieuwbouw woningen te Boekelo

Op 24 augustus zal de bouw starten van 4 studio’s aan de hoofdlocatie aan de Goorseveldweg. De 4 compacte studio’s zullen uitgerust worden met onder andere een eigen keukenblok, badkamer, aparte slaapruimte en verwarming/airco.

De studio’s zullen energie-neutraal worden door de geplaatste zonnepanelen op de daken en isolatie in de wanden en daken.

De verwachte oplevering van de studio’s zal medio december 2020 zijn. Op dit moment zijn er nog een aantal plekken beschikbaar. Voor meer informatie over de plekken of onze zorg kunt u een mail sturen naar: lennard@stichtingdebeuk.nl of u kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Samen wonen in kleine groepen met gezinnen

Alle locaties van Stichting de Beuk hebben als meerwaarde dat een gezin naast de woongroep woont. Dit dient als doel dat de cliënt zich in een veilige haven bevindt waar gezins waarden en normen een belangrijk onderdeel is van het leven. De gezinnen / gediplomeerde zorgverleners wonen in een privé verblijf binnen de woongroep die als rustpunt zich centraliseert.

De gezinnen en de begeleiders/maatschappelijk werkers die namens Stichting de Beuk werken zijn voor bewoners een constante factor. Vaak ontstaat er een hechte band. Deze manier van zorgen en werken geeft rust, zorgt voor veiligheid, waarborgt continuïteit. Het geeft ook duidelijkheid. Bewoners kunnen zich volop ontplooien binnen de veilige setting, echt tot hun recht komen.

Kwaliteit