Bij Stichting de Beuk begrijpen we dat het zoeken naar passende zorg een belangrijke stap is. Of u nu voor uzelf zorg zoekt of als zorgprofessional iemand wilt ondersteunen, wij bieden een helder en gestroomlijnd proces.

Voor cliënten

Bij Stichting de Beuk begrijpen we dat elke cliënt uniek is, en daarom maken we het aanmeldproces zo duidelijk en toegankelijk mogelijk. Hier is wat meer gedetailleerde informatie over hoe het proces verloopt:

  1. Kennismaking: Ons proces begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je de kans om ons team te ontmoeten en onze faciliteiten te bekijken. We geven je een rondleiding zodat je een goed beeld krijgt van hoe het is om bij ons te wonen of de dag door te brengen. Het is belangrijk voor ons dat je je hier op je gemak voelt.
  2. Meeloopdag: Na het kennismakingsgesprek bieden we ook de mogelijkheid voor een meeloopdag. Dit is een uitstekende kans om een dag door te brengen met onze dagbesteding en deel te nemen aan groepsactiviteiten. Het geeft je een nog beter beeld van het dagelijks leven bij Stichting de Beuk en hoe we samenwerken om een ondersteunende en positieve omgeving te creëren.
  3. Overweging: Na het kennismakingsgesprek en de eventuele meeloopdag geven we je de tijd om na te denken. Als je het gevoel hebt dat Stichting de Beuk bij jou past en je graag zorg wilt ontvangen van ons, nodigen we je uit voor een intakegesprek.
  4. Intakegesprek: Als je besluit om verder te gaan, plannen we een intakegesprek. Tijdens dit gesprek duiken we dieper in op jouw zorgvraag en bespreken we de mogelijke ondersteuning die we kunnen bieden. We zullen ook mogelijke risico’s bespreken en samen kijken naar de beste manier om aan jouw behoeften te voldoen.
  5. Wachtlijst: Soms is er een specifieke woonplek of zorgvorm die je nodig hebt, maar is deze momenteel niet beschikbaar. In zo’n geval kun je op een wachtlijst geplaatst worden. We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen, maar soms kan het even duren voordat de juiste plek of zorg beschikbaar is.

Voor verwijzers en zorgverleners

Als professional kunt u cliënten doorverwijzen naar Stichting de Beuk voor gespecialiseerde ondersteuning. We waarderen de samenwerking met professionals en streven naar een soepele overgang voor uw cliënt. Wij staan open voor overleg en samenwerking om te zorgen voor de best mogelijke zorg en ondersteuning voor de cliënt.

Contactgegevens voor aanmelding en informatie:

We streven ernaar om het aanmeldproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat de overgang naar Stichting de Beuk voor iedereen comfortabel is. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem gerust contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op