Uitrusten bij Stichting de Beuk

Stichting de Beuk heeft sinds maart 2018 een officieel rustpunt voor fietsers en wandelaars. Hier kunnen zij tijdens hun route gebruik maken van het toilet, genieten van een kopje koffie of thee en onze producten bekijken die we tijdens onze dagbesteding maken. Iedere ochtend wordt het rustpunt door een van onze bewoners geopend en worden alle producten vers aangeleverd. Voor meer informatie over rustpunten in Nederland verwijs ik graag door naar rustpunt.nu.

Maandag        08:30 uur – 19:00 uur

Dinsdag          08:30 uur – 19:00 uur