Bij Stichting de Beuk geloven we in het geven van vrijheid en verantwoordelijkheid aan onze medewerkers. We moedigen u aan om het beste uit uzelf te halen en uw unieke kwaliteiten in te zetten in uw werk. U komt terecht in een lerende organisatie, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, reflectie en feedback. We creëren een omgeving waarin u kunt groeien en tegelijkertijd deel uitmaakt van een ondersteunend en dynamisch team.

Professionele groei en ontwikkeling

  • Training en scholing: Wij bieden diverse mogelijkheden om uw vaardigheden te ontwikkelen, van interne trainingen tot gespecialiseerde cursussen, zodat u kunt blijven leren en groeien in uw rol.
  • Flexibiliteit en verantwoordelijkheid: Wij moedigen zelfstandigheid aan en geven u de ruimte om uw werk op uw eigen manier in te vullen, terwijl we ondersteuning en begeleiding bieden waar nodig.
  • Persoonlijke ontwikkeling: Jaarlijks wordt er een POP-gesprek met u afgenomen waarin wordt besproken hoe Stichting de Beuk kan bijdragen aan uw persoonlijke ontwikkeling maar ook hoe u uw talenten kunt inzetten voor de doelen van de organisatie.

Een uniek IKB-budget

Met het IKB-budget, conform de CAO Sociaal Werk, kunt u een deel van uw arbeidsvoorwaarden naar eigen wens inrichten. Dit kan gaan om het financieren van opleidingen, extra vakantiedagen of andere persoonlijke keuzes die uw werk-privébalans en professionele ontwikkeling ondersteunen.

Een hecht team

  • Teamdynamiek: Ons team is dynamisch en hecht, die samenkomt voor zowel professionele als sociale activiteiten, zoals teamuitjes en deelname aan lokale evenementen zoals hardloopwedstrijden. Deze activiteiten bevorderen een ontspannen en collegiale sfeer.
  • Meeloopdagen: Als nieuwe medewerker krijgt u meeloopdagen om u te helpen integreren en vertrouwd te raken met onze werkwijze en cliënten.

Het hart van de organisatie

Bij Stichting de Beuk zien we onze medewerkers als ons meest waardevolle bezit. Wij begrijpen dat het welzijn van onze medewerkers direct invloed heeft op de kwaliteit van zorg die we aan onze cliënten kunnen bieden. Daarom staan wij altijd klaar om u te ondersteunen, zowel in professionele als persoonlijke kwesties.

Of het nu gaat om grote uitdagingen of kleine dagelijkse zaken, we zorgen ervoor dat er altijd ruimte is voor persoonlijke gesprekken en ondersteuning. We waarderen de unieke bijdrage van elke medewerker en bieden de flexibiliteit en ondersteuning die nodig zijn om iedereen in staat te stellen zijn of haar werk optimaal uit te voeren.